Bedankt Iedereen voor jullie reacties en ook tips. En dat na een dag.  Claudia,  Sarah, twee Eva’s, Netty, Dianne, Thea, Joost, Frans en Bernadette, Wim en Jeanne, Sylvie, Saskia, mijn fotomaten Leo en Harrie en alle anderen die via de contactpagina – hier niet zichtbaar -reageerden of via Facebook. Leuk hoor!

Ik zie zelf de nodige verbeterpunten. Hier en daar wat minder foto’s (door strengere selectie, pfff). Maar binnen de familie worden bepaalde series gemist. Onze kleindochter natuurlijk of de reis naar Zuid-Afrika in 2007 (ja, ja, we zijn wel op erg veel plekken geweest, maar  willen ze/jullie dat allemaal wel zien…?). Wordt het nu een ‘artistieke’ site of een aaneenschakeling van reizen in beeld? Op dit moment allebei, van daar de titel ‘images in my life’. De navigatie is hier en daar voor verbetering vatbaar. Je kunt hier (ver-)dwalen en dat is niet de bedoeling. Reacties alleen via de Blog of Contactpagina’s of is dat op elke pagina mogelijk? Nu geldt het laatste, maar daardoor kan het op de pagina’s wat rommelig overkomen. Kun je een berichtje krijgen als er nieuwe foto’ zijn? Moet ik uitzoeken, maar in ieder geval via Facebook of Twitter. Kortom het houdt me van de straat, als we tenminste niet op reis, aan het werk, of naar de academie zijn…. 😉  Blijf reageren. Dat is leuk.

1 Comment. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.