Blog  Marc my images

Dit is mijn eerste blog op mijn vernieuwde website.  Ik heb de afgelopen weken heel wat foto’s op mijn website gezet. Zowel recent als ouder materiaal. In het menu vind je een onderdeel ‘portfolio’ met de bekende fotografische thema’s. Verder heb ik een menu met ‘ serials and (social) reportage’  aangemaakt. Een discipline in de fotografie die ik erg boeiend vind. Ik heb al verschillende opdrachten afgerond met series foto’s rond een bepaald thema. Tenslotte heb ik gekozen voor een menu  ‘travel’ . Hier vind je steeds een selectie foto’s van onze reis- en vakantiebestemmingen van de afgelopen jaren.

Ook wil ik via deze blog het werk van collega-fotografen uit mijn omgeving of ander interessant foto-nieuws gaan delen. Ik heb daarom koppelingen gemaakt met Facebook, Twitter en Linked In (mogelijk volgen er nog meer sociale media) met het idee om mijn werk te delen en reacties op te roepen.

Mijn website – de menu’s en fototitels zijn Engelstalig: we zijn internationaal georiënteerd! Alleen deze blog doen we in het Nederlands!

De website is nog niet helemaal af. Ik heb hem zelf opgebouwd en ingericht, gebruikmakend van WordPress en het zogenaamde theme Invictus. Als je onvolkomenheden ontdekt of andere dingen opvalt, laat het me weten. Het is bedoeling dat deze site niet alleen op desktops, maar ook op tablets en smartphones werkt. De menu’s  werken het best met de muis, maar op touchscreens gaat het ook redelijk.

Ik heb op de verschillende pagina’s diverse sjablonen – bijvoorbeeld slides – gebruikt om de foto’s te presenteren. Ook dat is een kwestie van kijken wat het beste werkt. Laat het me weten!

17 Comments. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.