Hallo allemaal,

Ik heb lang niets van mij laten horen. De vorige blog dateert van februari. Ik had de foto’s van onze prachtige Cubareis toen net geplaatst. Dank voor alle reacties.
Ik heb de eerste regenachtige dagen van deze nazomer gebruikt om mijn site bij te werken. Een aantal foto’s en pagina’s verwijderd en nieuwe geplaatst.
Alle nieuwe foto’s komen vanzelf voorbij op de homepage . Als je wilt kun je daar het pijltje rechtsboven aanklikken om alle tekst even uit beeld te verwijderen en de foto’s ‘fullpage’ bekijken. Op een PC of laptop ziet dat er het fraaiste uit en werkt het menu het beste, maar het kan ook op een tablet.

Het accent ligt deze keer op series en reportages. Om te beginnen een serie foto’s van de jaarlijkse St.-Joep markt op 19 maart dit jaar in Sittard. Ik heb geprobeerd de standwerkers te ‘schieten’ op het moment dat zij bezig zijn het publiek te ‘vangen’. Je vindt deze serie hier.
Ik maakte ook een wat meer experimentele reportage van John, de voortreffelijke ‘garagist’ van Autoservice in Panheel, waar ik zelf klant ben. Ik heb vooral gefocust op zijn handen die het werk doen. Deze serie vind je hier.
De derde serie is van onze bijna drie jaar jonge kleindochter Tessa. Ze heeft eind juli een broertje én een zusje gekregen! Ik plaats geen familiefoto’s op deze site, maar voor deze serie maak ik een uitzondering. Ze ziet haar opa én ook oma regelmatig foto’s maken. Deze keer maakte ze van duplo haar eigen camera en nodigde me uit voor een shoot. We hebben elkaar dus gefotografeerd! Deze serie vind je hier.

duplocamera_0.

We reisden in mei een paar weken per camper door Italië. Dat heeft geen serie opgeleverd, maar natuurlijk wel foto’s. 9 foto’s van deze reis vind je hier.

Binnenkort begint de ‘school’ weer: ik begin aan mijn 3e jaar aan de academie voor beeldende en audiovisuele kunst in Maasmechelen (B). Het triggert me om me als fotograaf verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik lid geworden van fotogroep Interfocus. Een keer per twee weken komen we samen. Eveneens inspirerende en gezellige bijeenkomsten.

Reacties en commentaar blijven natuurlijk welkom. Deze site is eind augustus een jaar in de lucht. De teller staat inmiddels op 4100 unieke bezoekers afkomstig uit 102 verschillende landen, en ruim 25000 bekeken pagina’s. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht!

6 Comments. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.