Mijn website is sinds medio augustus online. Ik heb behalve allerlei leuke reacties ook vragen en tips gekregen.
Ik heb wat foto’s verwijderd, omdat er best veel op de site staan. Je eigen werk kritisch blijven bekijken is een uitdaging. In deze fase wilde ik de site zelf aan het lopen krijgen. Dat is gelukt.

Nieuw zijn 8 foto’s van mijn kleindochter. Ik heb ze de afgelopen maanden met tussenpozen gemaakt. Ze wordt binnenkort 2 jaar. Je vindt ze bij: https://marcvaningen.nl/portfolio/portrait/grandchild/

Verdere veranderingen:

Om de site niet te rommelig te maken heb ik de mogelijkheid om te reageren beperkt tot de contact- en blogpagina’s. Dat kan dus niet meer op elke pagina. Maar jullie reacties worden zeker wel op prijs gesteld!

Ook heb ik de mogelijkheid toegevoegd je te abonneren op nieuws van mijn site. Als je naam en emailadres links op de contactpagina achterlaat, krijg je een automatisch bericht als ik iets nieuws te melden heb. Ik ben zo vrij geweest degenen die de eerste weken mijn site hebben bezocht ook op de maillijst te zetten. Bij het publiceren van een nieuwe blog ontvangen de abonnees dus voortaan automatisch een mailtje. Als je dat niet wilt kun je je natuurlijk ook afmelden.

Ik heb de vindbaarheid op het world wide web van mijn foto’s verbeterd. Alle foto’s zijn van ‘tags’ voorzien. Sinds een paar dagen kan ik het bezoek volgen via Google Analytics. Ongeveer de helft van mijn bezoekers komt van buiten Nederland en Europa. Leuk om dat te zien! Misschien moet de Blog dus ook in Engels.

De afgelopen weken heb ik nauwelijks gefotografeerd. In deze site is erg veel tijd gaan zitten! Maar deze week is mijn nieuwe jaar aan de kunstacademie in Maasmechelen begonnen. We gaan dus weer aan de slag!

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.