Met mijn vorige blog en update ging van alles mis. Sommigen kregen de aankondiging 2 of 3 keer, bij anderen kwam hij in de spambox terecht. Jammer en vervelend. Ik maak gebruik van een plug-in binnen mijn website die de bijna 200 mails automatisch naar mijn contacten verstuurd zodra ik een blog publiceer. Ik hoop dat het deze keer goed gaat, anders moet ik maatregelen nemen.
Laat me – zo mogelijk – even weten als je iets afwijkends constateert door middel van een reactie in het witte commentaarveld hieronder. Bedankt!

Deze keer aandacht voor een serie van 12 foto’s naar aanleiding van ons bezoek aan de 1798 meter hoge berg Rigi aan het Vierwoudenstedenmeer in Centraal Zwitserland. De Zwitsers noemen hem ‘Königin der Berge’. We waren er 6 mei en op deze top is het dan normaal gesproken volop lente. In de twee dagen voor ons bezoek was er echter 50 cm sneeuw gevallen! We zijn – per tandradbaan – naar de top geweest. Soms was het even bewolkt en mistig, maar we troffen het met de momenten dat het openbrak en kraakhelder was. Met dank aan de koude polaire noordenwind was de lucht heel zuiver en stofvrij. Dat levert diepblauwe luchten op, zoals je dat hier in Nederland niet vaak meer ziet. Dat kun je in de foto’s terugzien. Ik laat een serie sneeuwlandschappen en enkele detailopnames zien, gemaakt in de verschillende omstandigheden die we daar boven in anderhalf uur tijd aantroffen. Schitterend vonden wij! Je kunt ze hier bekijken achter deze link en de komende weken als slideshow op de homepage. Tip:als je ze op de homepage bekijkt, klik dan op het rode pijltje rechtsboven om de foto’s beeldvullend te bekijken.

Leuk om te melden is dat ik een selectie van 5 foto’s van mijn afstudeerwerk ‘Decomposing Love Letters’ heb ingezonden in de fotowedstrijd 5 met samenhang van de provinciale Fotobond Limburg.
Het resulteerde in een nominatie voor Foto Nationaal 2019! Ben benieuwd hoe ver ik daar kom.

Tot een volgende keer!

 

 

2 Comments. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.