Nankurunaisa, alles komt goed

2018 ligt ook in fotografisch opzicht al weer bijna achter ons. Ik heb in juni met veel plezier mijn opleiding Fotokunst aan Kunstacademie Maasmechelen afgerond. Mijn serie ‘Decomposing Love Letters’ werd geëxposeerd en ik heb er leuke reacties op gehad.
Daarna kon ik wat freewheelen en dat was ook wel eens lekker. Via de fotoclub Interfocus en de Fotobond neem ik deel aan wedstrijden en daarnaast maak ik wat reportages en documentair werk, bijvoorbeeld voor IMC. Zie mijn vorige blog.

Onze inmiddels traditionele nieuwjaarswens is weer klaar. Ik mag best ‘traditioneel’ zeggen, want het is de 15e keer dat we een foto-wenskaart maken. (Voor die van voorgaande jaren klik je hier). Het is elk jaar weer een coproductie van Ina en mij. We selecteren een foto en zoeken een bijpassende tekst. Soms is het omgekeerd en beginnen we met de tekst en zoeken er een foto bij. De wens van dit jaar vindt zijn oorsprong in maart jl, toen we in Japan waren. Lees de toelichtende tekst maar op de wens. Toen we de foto maakten wisten we niet wat 2018 voor ons in petto had, maar ‘alles kwam goed’. Dat is wat we iedereen dan ook voor 2019 toewensen!

4 Comments. Leave your Comment right now:

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.