Zoals beloofd in mijn vorige blog iets meer details over de expositie van mijn afstudeerwerk aan de kunstacademie Maasmechelen. Ik exposeer vier grote foto’s (50×75) uit mijn serie ‘Decomposing love letters’, kort gezegd het verhaal over het laten verdwijnen en vernietigen van de 70 jaar oude liefdesbrieven van mijn ouders (zie vorige blog).

Ik exposeer samen met vier jaargenoten van mijn klas. Verder kun je foto’s zien van een andere klas en werk van afstudeerders van andere kunstrichtingen (schilderen en keramiek) in het Cultureel Centrum van Maasmechelen. Deze expositie is te zien gedurende 2 weekenden: de zaterdagmiddagen van 16 en 23 juni en de zondagmiddagen van 17 en 24 juni, steeds tussen 13:00 en 17:00 uur. (Op werkdagen van  dinsdag tot vrijdag eveneens toegankelijk  van 10:00-12:00 en van 13:00 tot 18:00 uur). Het adres is Koninginnelaan 42, Maasmechelen (België). Ik zal in de twee weekenden zelf regelmatig (maar niet doorlopend) aanwezig zijn. Mocht je van plan zijn te komen, mail me dan even, dan probeer ik er ook te zijn. Voor het affiche van de expositie: klik hier. Op andere locaties zijn eveneens exposities. Zie affiche.

Ik heb ook een catalogus (40 pagina’s) samengesteld die meer foto’s bevat en het verhaal van het maken van ‘Decomposing love letters’ vertelt. Deze catalogus, uitgevoerd als een glossy/magazine ligt op de expositie ter inzage, maar kan daar niet aangeschaft worden. Voor preview en bestelling Klik hier.  De kosten bedragen € 5,90. (Inclusief verzendkosten vanuit USA € 18,-).

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.